Näringsanalys

Mät och korrigera kroppens obalanser

Genom att mäta dina näringsnivåer intracellulärt med hjälp av bioresonans kan vi ta reda på hur mycket näring som faktiskt finns i dina celler och vad du kunnat tillgodogöra dig i kroppen. Resultatet talar om ifall att du har brister eller överskott av vitaminer, mineraler, essentiella fettsyror och tungmetaller.

Hur fungerar mätningen?
Ta gärna en titt på filmen som vi länkar till nedan för att se hur det går till när vi mäter kroppens nivåer av näring. I filmen får du också veta mer om både, mätmetod, teknik och förberedelse.
SE FILMEN HÄR

Gör en Vitamin- och mineralanalys
Pris: 500 kr
Tidsåtgång: ca 30 minuter
BOKA HÄR

MATBASERAD NÄRING I SYNNERGI

Mineralstationens koncept är en del av ett mycket större koncept där man under många år testat olika näringstillskott och olika kombinationer. Produkterna är framtagna enligt konstens alla regler vad det gäller rätt mängd av varje ingrediens och framför allt i förhållande till varandra och med annorlunda nivåer än vad som finns i butikerna. De är matbaserade (inget kem) och innehåller alla synergister i rätt proportioner. Deras produkter heter LIVLIG och LADDAD och HÄR kan du läsa mer om dem.

Leave a comment